HISTORIEK

Miatex werd in 1923 opgestart door Oscar Verlinde en M.-Louise Dutry. Zoon Michel Verlinde zette later de zaak verder met zijn vrouw Agnes Misplon. Zoon Eddy Verlinde en zijn echtgenote Christine Decaestecker hebben samen de winkel verder uitgebreid en gemoderniseerd tot hoe de winkel er tot op heden uit ziet. De dochter Friedl Verlinde werkt reeds een 20-tal jaren mee in de zaak.

Sedert begin 2016 heeft de dochter Friedl de zaak overgenomen van haar ouders.

We zijn dan ook heel trots dat de winkel bijna 100 jaar bestaat en dat de 4-de generatie nu aan het roer staat.

U vindt bij ons een zeer ruime keuze aan dames-, heren-, en jongerenkleding voor zowel een feestelijke gelegenheid als om casual te dragen.Het assortiment bestaat uit een 30-tal gekende merknamen.

Wie vandaag de winkel binnenstapt, komt terecht in een gemoedelijk en modern interieur, waar je ongedwongen rond kan kuieren. Eerst loop je door het klassiekere gedeelte voor dames met daarnaast de herenafdeling. Even verderop vind je de jongerenmode, met zowel geklede als sportieve mode.
Onze professionele verkoopsters staan steeds voor u klaar met kleur-en stijladvies, om zo elke klant een outfit aan te meten met een perfecte pasvorm en dat van maat 36 tot 52. Voor elke leeftijd en budget hebben we iets in huis, maar kwaliteit gaat boven alles.

Retouches worden steeds vakkundig uitgevoerd in eigen naai-atelier.

Niets wordt je opgedrongen. Service is onze troef!